2022
Januari 2022
– Wij begonnen zoals elk jaar met de werving van de voedselactie, helaas is door een Corona uitbraak in ons team moesten de actie niet gepromoot. De fondsen die hiervoor binnen kwamen zullen gebruikt worden voor de volgende voedselactie in April. We hopen dan ook zelf in Griekenland mede te faciliteren. 
– Bestuurswissel, na 5 jaar super veel gedaan te hebben voor de hulpkaravaan neemt onze penningmeester en medeoprichtster afscheid. Zij gaat nieuwe wegen bewandelen en wij wensen haar enorm veel succes. Dank je wel Ramona Kwestro voor jou inzet en support. Ons algemeen bestuurslid Micha Kuiper is inmiddels ruim ingewerkt en zal het penningmeesterschap op zich nemen. 

Februari  2022
-Onze eerste vracht naar Libanon we brachten onze hulpgoederen naar Bremen om vandaar per schip naar Beiroet zal vervoerd worden . Verdrietig genoeg moest onze vracht wachten omdat er gevechtsmiddelen door de Duitse Regering. 

Maart 2022
– Onze vracht naar Libanon is in de container geladen en onderweg,
– Voorbereiding van onze aanstaande ritten. Sortering, inpakken en labelen. Het is altijd weer een hele klus voor de vrijwilligers.   

April 2022
– Transport naar Griekenland 1 – We bezoeken verschillende projecten en evalueren wat de huidige situatie is en hoe wij ons daar weer verdienstelijk kunnen maken.
– Servië Sid – We maken een tussenstop in Servië waar we onze medische hulpmiddelen en onze laatste winterjassen afgeven en ook hier gaan vele dassen, mutsen en sjaals bij natuurlijk. Op de Balkan is het nog erg koud,
-Griekenland Athene – Alle lente en herfstkleding en de laatste zomerkleding gaat naar Athene. Deze maand worden ruim 1200 mensen uit kamp Eleona gezet met bestemming de straat. Honderden kinderen zullen dit lot te wachten staan.   
-Voedselactie voor daklozen gezinnen in de straten en distributie in de kampen van Athene in samenwerking met de vrijwilligersorganisatie SoS Refugees Athene. Op 1 mei tijdens het Suikerfeest is er aan vele mensen uit heel de wereld met vele verschillende geloven, voedsel uitgedeeld. SoS Refugees Athene verzorgde het houdbare voedsel, de inkoop van verse producten van de hulpkaravaan en de distributie. Zo zijn er meer dan duizend bananen ingekocht en uitgedeeld en betaalden we een deel van de diesel om de distributie mogelijk te maken. Door samen te werken besparen we en kunnen we meer doen!

Juni 2022
-Transport Griekenland Athene 2 -De eerste winterkleding is bezorgt in Athene bij SoS Refugees Greece. In de straten van Athene is het in de nacht nog enorm koud, steeds meer vluchtelingen leven op straat.
-We maken wederom een tussenstop in Servië en ontmoeten vluchtelingen die verstoten van elke humane hulp en in dit land op straat leven. 
-Toekomst Thuisland Griekenland Project – Tandzorg voor een jonge moeder van 2 kinderen is keihard nodig.  Haar wangen zijn zwart van binnen van de bloeduitstortingen en haar tanden zitten los. Ze heeft veel pijn en kan daardoor niet eten en slapen.  We begeleiden haar naar de tandarts en maakten foto’s van haar gebit en kaak zodat er een plan gemaakt kan worden voor de komende maanden door de tandarts en kaakchirurg. 
– Toekomst Thuisland Griekenland Boerderij – Freedom Farm is opgericht door twee vrijwilligers van Refugees Refuge’s. Deze farm mag geheel bewoond worden door daklozen, zij hebben gratis kost en inwoning. In ruil hiervoor helpen zij de oprichters met het voeren van de kippen en verbouwen zij hun eigen groenten. De Farm heeft 160 olijfbomen, In het seizoen word werkgelegenheid  aangeboden voor dakloze vluchtelingen. Zij hebben ook gratis kost en inwoning en worden per dag betaald voor hun werk. 

Augustus 2022
Transport Griekenland Athene 3 -Alle winterjassen, mutsen en sjaals zijn verzonden naar Athene. Ons project de Wollen Bol Karavaan met de vele lieve breiers in heel Nederland is echt een actie dat letterlijk en figuurlijk warmte geeft. 
– Toekomst Thuisland Griekenland project- Tandzorg. We bezoeken de jonge moeder (23) helaas kan de behandeling nog niet starten omdat in Augustus in Griekenland niet veel geregeld kan worden i.v.m. zomervakantie. 
– Inkoop “Biologische” olijfolie van de Toekomst Thuisland Griekenland Boerderij. De grond van deze farm is 10 jaar niet bewerkt en voldoet daarom aan de voorschriften van biologische producten. Het verkrijgen van een label in Griekenland is een kostbaar gebeuren. De eigenaren investeren nu liever in de opbouw van een zelfvoorzienende farm. 
– Ophalen Sint Janskruid  olie. Deze olie wordt gemaakt van de Olijfolie en die wij inkochten van de Freedom farm en Sint-Janskruid uit het gebergte in de streek Thebe/Thiva in Griekenland.. De olie is op traditionele  wijze geproduceerd door de familie die wij eerder op weg hielpen met ons Toekomst Thuisland project – Huisvestingen project zwangere vrouw en haar gezin. We volgen hen nog steeds en het gaat goed met hen. Door deze samenwerking  voelen zij zich gelijkwaardige en kunnen zij hun zelfstandigheid verder uitbreiden.  

September 2022 
– Toekomst Thuisland Griekenland – Tandzorg, zorgplan aanvragen bij verschillende zorgaanbieders. 

Oktober 2022
Inzamelen winterkleding en schoenen voor volgend transport. 

December 2022 
– Start inzameling voedselactie voor daklozen gezinnen in de straten van Athene in samenwerking met de vrijwilligersorganisatie SoS Refugees Athene die de inkopen en distributie op zich nemen.