2021
Januari 2021
– Voedselactie voor daklozen gezinnen in de straten van Athene in Samenwerking met de vrijwilligersorganisatie Refugees Refuge’s die de inkopen en distributie op zich namen. 
– Mutsen, sjaals en sokken van de Wollen Bol Karavaan gingen op transport naar Athene. Dit om naast het voedsel ook warm te kunnen blijven op straat. Deze  gezinnen hebben een verblijfsstatus en leven op straat bij gebrek aan begeleiding van de Griekse autoriteiten!

Februari 2021
– Transport met ruim 1000 mutsen en sjaals allemaal gebreid door de breiers van de Wollen Bol Karavaan, gingen op transport naar Vathy kamp op Samos. Barbara de founder van We for Kids organiseerde de distributie. De kinderen waren enorm blij omdat ze zelf konden kiezen uit de vele kleuren en modellen, helaas zijn ze dat niet gewend. Fijn dat we ze deze ervaring konden bieden, we ontvingen mooie foto’s hiervan. Zie onze fb pagina

Maart 2021
– Project Contact in Samenwerking met Radio Patapoe en M2M werven we geld voor telefoonkaarten zodat mensen die geen UNHCR fonds meer krijgen toch contact kunnen houden met hun familie. Inmiddels zijn er 20 kaarten uitgedeeld met behulp van Barbara en We for Kids vrijwilligers. 

April 2021
– Kamp Morra – De hulpkaravaan naar Griekenland ondersteunt kamp Morra door de kleding die van de poppen ophalen in kamp Morra te verpakken voor transport naar Samos. 
– Vathy kamp Samos – Start fondsenwerving ondersteuning voedselproject We For Kids tbv het Islamitische feest De Ramadan. 

Augustus 2021
– Vathy Kamp Samos – Zending Sportkleding en zomerkleding van Kamp Morra aan de deelnemers van Samos Calling in Vathy kamp, Zij distribueerde de kleding in het kamp. 

December 2021 
– Patras – Zending verbandmiddelen aan de Organisatie No Name Kitchen. Zij helpen vluchtelingen in Griekenland, Bosnie en Servie op medische gebied. 

December
– Athene – Zending wintervracht met kleding van het Morra Kamp waaronder honderden sjaals mutsen en sokken van de Wollen Bol Karavaan aan de Organisatie Refugee Refuge. Zij helpen de daklozen vluchtelingen in de straten van Athene en zijn een boerderij begonnen.