2019
Januari  2019  Project Village of freedom.  Er wordt permanent gereden van de Village naar Athene en terug door de bus van onze vrijwilliger. 

Februari 2019
– Hussein in Athene om de projecten van aldaar te begeleiden.
– Goederen verzonden naar Athene.
– Erika vertrok naar Turkije Acties: Vluchtelinge route volgen, Turkije naar Kos en daarvandaan van Kos naar Athene. 
Kos: Kos sollidarity bezoeken, inventariseren, wat is er nog nodig?  We mogen Kos loslaten, in tegenstelling tot Lesbos en Samos is op Kos de situatie pp dit moment goed. Onze observering is dat hier de lokale bevolking goed samenwerkt met de aanwezige organisaties en de organisaties met de inwoners van Kos. 
Athene:  aangekomen vracht helpen verwerken, bezoek kampen en projecten. Inventariseren, wat is er nodig? 
– Karina van het project Tree of Life zal naar Malakasa reizen om de Griekse vrijwilligers aldaar te ondersteunen.

Maart 2019
– Hussein in Athene om de projecten voor de Village en de Squats te begeleiden. 
– De hulpkaravaan verzorgd de hulptransporten voor Malakasa met haar bus voor Carina’s project noodhulp Malakasa. Dit omdat zij geen structuur in Griekenland heeft om de uitvoering te doen.  

Mei 2019
– Erika in Athene  om de projecten te bezoeken en Carina en Jenny te ondersteunen met hun project. KraamThuis

Juni 2019
– Werken in het tweede farmhuis, de dierverblijven bouwen en de boerderij  waarin twee woningen zijn, opknappen. Twee extra woningen kunnen worden gerealiseerd omdat de basis voorziening is aangelegd. 
– Faciliteren en voorbereidingen treffen voor het opknappen van het KraamThuis door het team Athene van Tree of Life 

Juli 2019
– Hulpkaravaan zal werken in de 5the school kleding opruimen en medicijnen uitzoeken, in voorbereiding naar de te verwachtte ontruiming
– Tree of Life- Opzetten KraamThuis, Team ToL verbreekt de afspraken die zijn gemaakt. Het Athene team stapt op en Stichting Hulpkaravaan verzoekt ToL een solide team neer te zetten en een plan van aanpak te presenteren. De nieuw opening vond plaats september 2020

Augustus 2019 
– De Hulpkaravaan rijdt wederom naar Athene met de laatste input van benodigdheden om de farm op eigen kracht te laten draaien. Het is nu aan de village om het tot een succes te maken. Tot half Oktober kan de farm nog wel gebruik maken van de vrijwilligersbus. 
1. 300 kg aan dadels en abrikozen met dank aan Jeanette van Leeuwen uit Veenendaal  
2. 100 kg aan bio graszaden voor de melkkoeien, bio kippenvoer en Zaden om de bijen blij te maken. Gedoneerd door Ron’s Bio zaden. Super te gek. 
3.  Hand en Electra gereedschap voor de Farm
4. Tuingereedschap 
5. Bouwmateriaal. 
6. Tuin, regenkleding, werkschoenen en laarzen.
7. Naaimachines

September 2019
– Erika met Frank Thijs op pad, de documentaire maker zal het project Refugee Village voor Freedom en de Squats in Athene bezoeken en filmen. 
– Noodhulp aan de mensen van de inmiddels ontruimde squats in de gesloten kampen door letterlijk advocaten erheen te brengen.
– Vinden van een geschikte locatie en fondsen, voor de mensen die op de straat staan en in de winter niet in de tenten kunnen overleven.
– Hulpgoederen brengen in Korintosh kamp, alwaar geen enkele voorziening door de Griekse overheid is geregeld. 

Oktober 2019
– Verjaardagfeest in Korintosh kamp op  4 oktober,  Erika doneerde haar verjaardag aan de kinderen in Kamp Korinthos. De Vrijwilligers uit Athene maakte er een uitbundig feest van met vele activiteiten van voetballen en tekenen. Alle kinderen kregen een presentje en ook veel lekkers natuurlijk.