HomeHomeBestel deze heerlijke olijfolie en doneer gratis!

logo Alex Mous

U geniet van superieure kwaliteit. Tegelijk helpt u de Hulpkaravaan naar Griekenland, kleine Griekse olijfboeren én Panathea, een Nederlands bedrijfje.
Olijfolie
Panathea, een extra virgin olijfolie van superieure kwaliteit, is afkomstig uit het gebied ten zuiden van Sitía, een klein stadje in het noordoosten van Kreta. 

De koroneiki olijfbomen in deze regio brengen extra virgin (vièrge, virgine) olie voort die door kenners wordt beschouwd als het neusje van de zalm. De grand cru olie wint al jarenlang internationale concoursen en geldt als een van de lekkerste en gezondste ter wereld (!) door zijn extreem lage zuurgehalte (< 0,3%) en zijn frisse, zachte smaak.

Panathea is nu ook in Nederland verkrijgbaar! Nu kunt u het hele jaar door genieten van de exquise smaak van deze extra virgin olijfolie, afkomstig van kleine, biologische gaarden die jaarlijks worden geselecteerd.

De hulpkaravaan naar Griekenland krijgt 10 procent van de verkoopprijs van elk blik dat via deze site wordt verkocht. Hiervoor is een formulier in ontwikkeling. Tot die tijd kunt u bestellen via de website van Panathea of via panatheaolijfolie@gmail.com Vermeld wel even ‘Hulpkaravaan’.

Voor meer informatie en bestellingen: kijk op de website van Panathea.

Stichting hulpkaravaan dankt de eigenaren van Panathea enorm voor de mooie ondersteuning van onze projecten in Griekenland!

Reacties zijn gesloten.